Sevginin Töresi Uyanınca adlı ilk türkü albümleri ile dikkat çeken Grup Revan, Alanyalılar ile Ezgi Türkü Evi’nde buluştu
Erdal Sarıboğa’nın kızı Bahar Sarıboğa ve oğlu Ozan Sarıboğa ile birlikte kurduğu türkü grubu Revan, Alanyalı türkü sevenlerin uğrak mekanlarından olan Ezgi Türkü Evi’nde bir konser verdi. “Sevginin Töresi Uyanınca” adlı ilk albümlerinden türküler seslendiren Grup Revan, yaklaşık 4 saat süren konserlerinde birbirinden seçkin Türk Halk Müziği eserlerine de yer verdiler.
Alanya’dan birçok firmanın sponsorluk yaptığı konsere Alanyalı türkü dostlarının ilgisi büyüktü. Tıklım tıklım dolan salonda tanınmış simalar da vardı.
Ezgi Türkü Evi adeta türkü sevenlerin akınına uğradı.
Konserin sponsorlarından olan By Tatlıses’in sahibi Oktay Koymat.
Konser sponsorlarından Alanyum AVM’nin Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu da arkadaşı ile birlikte konserdeydi.
Oktay Elektrik’in sahibi Şeref Oktay eşi ve arkadaşları ile birlikte.
Karagöz Mermer’in sahibi Ahmet Karagöz eşi ile birlikte konserdeydi.
ALFOD Başkanı Kerim Coşkun (sağda) arkadaşı ile birlikte konserdeydi.
Haber Alanya Gazetesi’nin Muhasebe Müdürü Barış Başar ve eşi Hayal Başar.
Konserin organizatöre Ali Çelik ve ortağı.



�ok güzel bir gece gecirdik umarım bu konserlerin devamı gelir ve biz turku severleri bu turkulerden mahrum etmezsiniz.