ROBİN Hood Bar’ın sahibi Bayram Alaşkan’ın 2 yıldır görmediği arkadaşları ziyaretine geldi.
En son 2 yıl önce görüştüklerini söyleyen sıkı dostlar, “Her yıl Alanya’da buluşuyorduk. Ancak bu son ayrılığımız 2 yıl sürdü. Herkes başka bir ülkede, yeni işler yapmaya başladı. Birbirimizi çok özledik” dediler.



gerçekten alanyanın tanıtımı adına çokönemli bir mekan robin hood ve latino club dünyanın bir çok ülkesinde alanya denince akla hemen bu iki mekan geliyor buda bir alanya sevdalısı olarakbeni çok mutlu ediyor yetililerin bu tip eylence mekenlarına önem vermesi ve onlara yardımcı olması gerekir diye düÅ?ünüyorum taktir yine alanyayı yöneten siz büyüklerin.
bayram bey ve erdal akgün ile onların yönetiminde tüm personel arkadaÅ?ları tebrik ederim bundan 4 yıl önceki robin hood un o kötü imajını silip yep yeni ve harika bir eglence mekanı yarattıkları için