Robin Hood’da çılgın gece Rüya gibi düğün


Haz 11

Alanya’da şimdiye kadar görülmemiş güzellikte bir balo gerçekleşti. Ünlüler geçidine sahne olan AGC’nin muhteşem balosuna katılım çok yüksekti

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Basın Balosu, Gold City’de yapıldı. 2007 Medya Başarı Ödülleri’nin de dağıtıldığı gecede ünlü sanatçılar Aysun ve Ali Kocatepe sahne aldı. Ceyhun Yılmaz’ın da katıldığı gecede başka ünlü isimler de vardı. Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer, Vatan Gazetesi Yazarı Mustafa Mutlu, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Deniz Som, Gazeteci Yazar Altemur Kılıç, Peru Fahri Başkonsolosu Osman Mayatepek, Dışişleri eski Bakanı Şükrü Sina Gürel, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve Hüseyin Yıldız, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Kahya ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu geceye katılan davetliler arasındaydı.

15 ÖDÜL DAĞITILDI

Ödül töreninde Gazete Haberi ve Fotoğraf dallarında Akın Baycan’a, Köşe Yazısı dalında Ferit Kesen’e, Gezi-İnceleme-Araştırma dalında Oğuz Korum’a, Röportaj dalında Zeki Demir’e, Magazin dalında Cemali Aygır’a ve Mizanpaj dalında Hüseyin Kalaycı’ya ödül verildi. Televizyoncular arasında ise TV Haberi dalında Şaban Alma, Belgesel dalında Hayri Yenialp, Spor Programı dalında Ramazan Kurnaz, Görüntü dalında Özgür Güneş, TV Magazin dalında Seda Kara ve Haber Spikerliği dalında Özden Altan ödül aldılar. Jüri Özel Ödülü Burak Gül’e, Arıkan Yılmaz Dim Özel Ödülü ise Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Kahya’ya verildi. AGC’nin organizasyonuna ev sahipliği yapan Gold City’nin Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan’a, AGC üyelerine destek veren Özel Can Hastanesi sahiplerinden Dr. Metin Atalay’a ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ile Peru Fahri Başkonsolosu Osman Mayatepek’e de teşekkür plaketi takdim edildi.

EĞLENCELİ BALO

Balonun açılış konuşmasını yapan Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, konuşmasına üzücü bir haberle başladı. Sanatçı Yaşar’ın kendisini Antalya Havalimanı’ndan Alanya’ya getirecek servis aracını beğenmeyerek İstanbul’a geri döndüğünü söyleyen Dim, Yaşar’ın bu hareketinin Alanya’ya yapılmış büyük bir terbiyesizlik olduğunu ve Yaşar’ı nefretle kınadığını söyledi. Dim, geceye katılan tüm konuklara Basın Balosu’na gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Ödül töreninin ardından sahneye çıkarak davetlileri gülme krizine sokan Ceyhun Yılmaz, daha sonra sahneyi Aysun ve Ali Kocatepe çiftine bıraktı. Geç saatlere kadar şarkılara eşlik ederek eğlenen davetliler, Gold City’nin büyüleyici atmosferinde unutulmaz bir gece yaşadılar.

Mehmet Ali Dim, sanatçı Yaşar’ı kınadı

Altemur Kılıç ve Mustafa Mutlu

Yalçın Bayer

Osman Mayatepek ve Deniz Som

Gecenin sunucuları Canan Uysal ve Atila Şanlı’ydı

Ferit Kesen ve Özden Altan

Servet Sipahioğlu kızları ile birlikte

Fatma Abak, Deniz Kara ve Fatma Ayaz

Seda Kara

Tuğba Türkyılmaz

Arzu Özen ve Naciye Alagöz

Mustafa Mutlu ve Metin Atalay

Nevin ve Kerim Aydoğan

Gülçin Güner ve Deniz Som

Mücahit ve Didar Büyükkara

Oktay Koymat eşiyle birlikteydi

Namık ve İlknur Gökgür çifti de balodaydı

Kerem ve Esra Yağdır

Hatice ve Tunahan Görgülü

İlker Gökalp

Güney çifti de dans pistindeydi

Ali - Aysun Kocatepe

Ceyhun Yılmaz



Yorum Yaz