Şub 07

Tüm çekimleri Alanya’da, yerel oyuncularla yapılan “Syedralı” adlı film 15 Şubat’tan itibaren Alanyum Sinemaları’nda gösterime girecek
YÖNETMENLİĞİNİ Celal Remo’nun yaptığı boş rolünde Deniz Egece’nin oynadığı Syedralı filmi, 14 Şubat günü saat 10.00′da yapılacak Basın Galası, 15 Şubat günü saat 19.00′da yapılacak Tanıtım Galası ile vizyona giriyor. Alanyum Sinemaları’nda gösterime girilecek filmin tüm çekimleri Alanya’da yapıldı. Filmin kadrosu Alanya’da yaşayan tiyatroculardan ve amatör oyunculardan oluşuyor. Syedralı filminin Muğla yöresinde çekilen “Dondurmam Kaymak” filmi gibi büyük ilgi görmesi bekleniyor.





Şubat 7th, 2008 at 01:26
Alanya nın ilk Galası olması sebebiyle bizlere bunu yaşatan tüm Syedralı ekibine teşekür ederim. emeği gecen tüm oyuncu ve reji gurubuna tekrar alanya adına teşekürlerimi sunarım .Sayın yönetmenimiz Celal Remoya Alanyaya yeni bir bakış acısı ve kapı actığı için onada ayrıca teşekürlerimi sunurım.
Artık Alanya eskisi gibi olmuyacak….
Şubat 7th, 2008 at 19:46
Tamamının Alanya da çekilmesi beni çok mutlu etmiştir.Zaten arkadaşların çoğunu da tanıyorum.Özellikle Remo yu tabiki.Filme güzel bir gişe ve başarılar diliyorum.Sevgi ve dostluğumla
Şubat 9th, 2008 at 19:45
Herkesden daha heyacanlıyım CEHENNEM KRALİÇESİ olmak kolay mı?
Galaya bekliyorum tüm dostlarım sizi
Nisan 1st, 2008 at 14:17
süper bir film 2 ci filmi remo hocamın onda bende varım ve mükenmel olcağını düşüyorum saygılar