Alanya’da yeni açılan Egece ve Portakal isimli 2 film şirketi, Şubat ayı içinde başlayacak yeni bir film çekimine birlikte imza atacaklar
DENİZ Egece Prodüksiyon ve Portakal Yapım, ortak bir film çekmek için kolları sıvadılar. Bu film her iki firmanın da ilk filmi olacak. Deniz Egece Prodüksiyon’da önceki gün yapılan toplantıda filmle ilgili detaylar konuşuldu. Çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan aksiyon ve macera ağırlıklı filmde başrolleri Deniz Egece ile Nesrin Barlak paylaşacak. Filmde ayrıca İstanbul’dan gelecek olan Lemi Filazof ile Suat Keskin de rol alacak.
90 dakikalık filmin senaristi Ümit Tunç filmin yönetmenliğini de yapacak. Filmin adını ve konusunu sır gibi saklayan Yönetmen Tunç, çekimler başlamadan önce tanıtım kokteyli yapacaklarını ifade etti.





Şubat 2nd, 2008 at 22:46
İnşallah alanyamıza hayırlı olur
Şubat 10th, 2008 at 03:17
bende oynamak isterdim
Şubat 12th, 2008 at 18:10
alanya - alamnya masalina dönmese iyi olurrrrrrr