Turizmciler kahvaltıda buluştu Dostlarıyla Green’de kutladı


Oca 15

Hafta sonunda Alanyalı gençler, buluşma noktası olarak yine Sky Lounge Bar’ı seçtiler. Bir çok tanıdık simanın olduğu Sky’da, bir de doğum günü kutlaması vardı

KIŞ aylarını sıcak atmosferi ile ısıtan Sky Lounge Bar, hafta sonunda Alanyalı gençleri eğlenceye doyurdu. DJ Adem Yavuz, son çıkan hit şarkıları çalarak canlı performans yaptı. Summer Garden Eğlence Merkezi’nin DJ’i Ersan da o gece Sky’daydı. Bir ara kabine girerek canlı performansını sergileyen Ersan, mikrofonu alarak gençlere tempo tutturdu. Eğlencenin doruğuna çıkan gençler keyifli bir gece geçirdiler.

EDA ARI 28 OLDU
KONAKLI Beldesi’nde bulunan Er-Bay Optik’in sahibi Eda Arı da hafta sonunda arkadaşları ile birlikte Sky Lounge Bar’da eğlenenler arasındaydı. Yakın dostları ile birlikte 28. yaşına girmenin mutluluğunu yaşayan Arı’nın keyfine ve mutluluğuna diyecek yoktu. Getirilen doğum günü pastasının mumlarını tek seferde söndüren Eda Arı, ardından eğlenceye devam etti. Arı’nın gece boyunca yüzünden gülümseme eksik olmadı. Arkadaşları Eda Arı’yı hediye yağmuruna tuttular.


Granit ve Polarwest Turizm Bölge Müdürü Süha Özçakıl ve nişanlısı Deniz Sertkaya

 

 

 

Avea İletişim Hizmetleri Alanya Bayii Abdullah Yelken de Havana Club sahibi Fırat Özdemir ile Carlsberg ve Tuborg Akdeniz Bölge Müdürü Oğum Kumcu ile Sky’da eğlendi.

 

 

 

Dündar Yıldırım da kız arkadaşı ile birlikte.

 

 

 

 
D’S Damat Mağazası Satış Sorumlusu Hakan Bora sempatik tavırları ile dikkat çekti.

 

 

 

Atilla Aykaç

 

 

 

Ünlü dansçı Derya Erenler yalnızdı.

 

 

 

Mustafa Boz ve Neşet Özsoy

 

 

 

Alanyum AVM’de bulunan Emo Optik Mağaza Müdürü Umut Arda da arkadaşları ile birlikte eğlendi.

 

 

 

 

Doğanay Beach Otel Güvenlik Müdürü Mustafa Aslan

 

 

 

Çağlar Hancı da arkadaşları ile birlikte.



Yorum Yaz

plastik cerrahi - Estetik