Yaz gecelerinin renkli mekanı Kordon Bar, kış gecelerinde de canlı müzik ve eğlence tutkunlarının buluşma adresi olacağa benziyor. Kordon’da kışın hem Türkçe müzik hem de çok özel mönüler var
KORDON Bar’da yeni sahne almaya başlayan Cüneyt ve Çiğdem ikilisi müzikleri ile herkesin beğenisini kazanıyorlar. Her akşam 21.00′den itibaren sahne alan ikili, Alanyalı olmak istediklerini söylediler. Türkçe pop ve İngilizce caz, blues ve Latin şarkılar söyleyen ikili, Yunanca şarkılar da seslendiriyorlar.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü mezunu olan Cüneyt, mezun olduktan sonra 4 yıl Avusturya’da Viyana Kraliyet Yaz Akademisi’nin gitar bölümünde mastır yapmış. Cüneyt, İspanya Madrid’de 1 yıl Flamenko eğitimi de almış. Çiğdem ise 2 üniversite bitirmiş. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Temel Müzik Bilimi (Müzikoloji) Bölümü’nün ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Çiğdem, gitarın kullanıldığı enstrümantal ağırlıklı bir albüm yapmayı düşündüklerini dile getirdi. İkilinin en büyük istekleri ise Alanya’da bir müzik okulu açmak.
Kordon Bar’ın sahibi Osman Sever ve Carisma Bar’ın sahibi Niyazi Kıldırgıcı arkadaşlarını ağırladılar.




